The Concept

Bernardt Value Added Deliveries is een bedrijf gespecialiseerd in het transport en handling voor grote bedrijven en partners zoals ARP Nederland, Satelliet en Den Elzen. Facemakers heeft met trots de huisstijl, website en online strategie voor Bernardt Value Added Deliveries verzorgd om hun nieuwe propositie succesvol in de markt te zetten.

The Vision

De website moest niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook gebruiksvriendelijk en informatief. We hebben ervoor gezorgd dat de website een heldere structuur heeft, waardoor bezoekers gemakkelijk de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben. Ook hebben we ervoor gezorgd dat de website geoptimaliseerd is voor zoekmachines (SEO), waardoor het gemakkelijker wordt om gevonden te worden in zoekresultaten.

Naast de ontwikkeling van de huisstijl en de website hebben we ook geholpen bij het opzetten van een online strategie voor Bernardt Value Added Deliveries. Middels Google Adwords en LinkedIn proberen we de propositie onder de ogen te krijgen van potentiële klanten. 

Navigeer hier naar het eindresultaat

Diventare
Next Project

Diventare

Next