Met de juiste content verdien jij de aandacht van je doelgroep. Leer ze iets nieuws, deel unieke inzichten of geef een kijkje achter de schermen. Content is meer dan een snelle foto of Canva-template. Het is een kans op een extra contactmoment met je doelgroep, in welke fase dan ook. 

Content is King!

Onze contentmakers zorgen voor unieke en aantrekkelijke content die past bij de customer journey van jouw doelgroep. Afhankelijk van jouw doel gaan we aan de slag om de juiste content te produceren. Gaan we LinkedIn campagne voeren met een ijzersterke infographic? Of nemen we een laagdrempelige how-to video of podcast op om je klanten meer over je product te leren? Met een whitepaper laat je zien dat je expert bent in jouw vakgebied door jouw kennis te delen.

Bij elk stuk content dat we samen maken staat één ding centraal:
Welke vragen van jouw doelgroep kunnen we op welke manier het beste beantwoorden?

Vanuit een strategie

We maken content op basis van een doordacht plan en niet alleen omdat een goed gevulde instagram account aantrekkelijk uit ziet. Daarnaast begrijpen we dat tijd kostbaar is, daarom nemen we graag de volledige verantwoordelijkheid op ons.

We zorgen niet alleen voor het creëren van de content, maar ook voor het publiceren en monitoren van de resultaten. Zo kun jij je concentreren op andere belangrijke aspecten van jouw bedrijf, terwijl wij de online aanwezigheid voor je versterken.

Cases
Cases
Bekijk onze cases